dinsdag 17 juli 2012

Het begin van mijn crea-map

Hier ben ik dan na een hele poos weer. Zo druk geweest met andere dingetjes. Mijn vader werd 50, de afgelopen twee weekenden feest gehad dus :) Het eerste bij vrienden in Duitsland en vorig weekend nog een verrassingsfeest met vrienden en familie. Was zeer geslaagd :)  

Ondertussen ook gewoon gewerkt, nog leuke sleutelhangers gemaakt. Ben vergeten een foto te maken! Stom!!! Ik maak ze binnenkort weer, erg goed gelukt namelijk. Dan maak ik er een foto van. 
In de tussentijd heb ik eerlijk gezegd niet zoveel gedaan aan de voorbereidingen van mijn webshop. Das een beetje jammer, maar daar heb ik nu weer meer tijd voor. Want hij gaat er komen namelijk. Al moet ik zeggen dat ik al 2 paar baby slofjes op bestelling gemaakt heb! :) Hopelijk kan ik nog wat meer omzet genereren door mijn artikelen in mijn webshop aan te prijzen...


De afgelopen 2 weken allemaal leuke projectjes die ik graag nog zou willen maken op internet gevonden. Heb besloten om alles uit te printen, te ordenen en een heuse crea-map te creëren. Even een foto van hoe het er vanmiddag uit zag op mijn bureau. 
Dit was dus vóór het ordenen en opruimen...
Na 10 minuutjes zag mijn bureau er gelukkig weer zo uit :)
Alles netjes in mooie hoesjes, makkelijk te vinden en zo blijven al die verzamelde papiertjes ook netjes. 

Het is mijn bedoeling die hele map vol te stoppen met leuke dingetjes. Ook heb ik een hoesje met allemaal inspiratie. Foto'tjes van allerlei leuke dingen. Ook ga ik foto's verzamelen van mijn gemaakte creaties, die komen ook in de map :) Ben dus nog druk..

Ik moet morgen weer snel wat nieuwe foto's maken. Heb dingen af maar nog niet op de foto gezet, wil mijn baby slofjes hier nog een waardige ereplaats geven op mijn blog. Ik ga morgenmiddag eens een mooi foto decor ontwerpen :)

Vanavond begin ik aan een nieuw haak-project. Staat al een week op de planning maar vandaag eindelijk tijd gehad om het goede katoen te kopen. Laten we vanavond dat direct maar een beginnetje maken! 

Tot snel.. :)

2 opmerkingen:

 1. Goed idee, zo'n map! Pinterest is wel leuk, maar ik lees 't toch liever van papier :-)
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik met je eens! Kijk regelmatig rond op Pinterest maar vind het onhandig om van internet af te moeten lezen wat ik moet doen. Hele simpele oplossing maar wel erg leuk :)

   Verwijderen