woensdag 9 mei 2012

Beetje bij beetje weer de oude..

Na een jaar niet ziek te zijn geweest moest ik er nu toch echt aan geloven. Tjonge, jonge... Wat ben ik beroerd geweest. Het begon bijna 2 weken terug met verkoudheid. En die 'onschuldige' verkoudheid is omgeslagen in oorontsteking. Pfoe, heb het ziek zijn nu wel weer gehad voor het komende jaar! Gelukkig knap ik nu stukje bij beetje weer wat op. Gisteren en vandaag al een stuk minder druk op mijn hoofd en pijn in mijn oren. 

Heb die dagen goed gebruikt om een begin te maken aan mijn nieuwe haak project. 

Tijdje terug al over geblogd maar uiteraard nog geen tijd gehad lees, gemaakt om ermee te beginnen. Gisteravond was deel 1 van 2 klaar en vandaag heb ik ook deel 2 afgemaakt. Ben ook echt wel trots op mezelf. De eerste keer in 1 keer goed! Top...
Foto's volgen nog, krijg de kleuren nu nooit meer goed op de foto. Morgenmiddag dus een nieuw berichtje met de foto's! : )

Nu even een beetje internetten. Inspiratie opdoen, wat ga ik nu weer maken. : ) 
Genoeg leuke dingen.. Dus dan maar druk op zoek naar materialen! Leuke, verschillende stofjes, sleutelhanger (je weet wel zo'n ding met een soort van klipje) 

Heb een fijne avond allemaal en de foto's volgen snel..2 opmerkingen:

 1. Hallo Rianne,
  wat leuk dat je me gevonden hebt en dat je meedoet met het weggevertje! Jij maakt ook leuke dingen! Vooral die grote gehaakte bloemen vind ik prachtig! Heb je daar toevallig ook een patroontje van?
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rianne,
  ik wacht in spanning af wat betreft het patroontje. En wat super dat je je voor het goede doel inzet. Ik ben collectant voor de kankerbestrijding en dat geeft ook een goed gevoel. Natuurlijk zal ik bij de bronvermelding reclame voor je maken!

  BeantwoordenVerwijderen